Orcamp Çok Amaçlı Kamp Ocağı İncelemesi

Kamp ocağı, son yıllarda kamp sektörünün gelişmesi ile birlikte çeşitlendi ve gelişti. Kamp ocaklarının gelişim sürecine etkisi olan bir başka konu ise yerde ateş yakma sorunu oldu. Sıcak bir iklimde yaşamamızdan dolayı ormanlarımızın yangına karşı hassas durumları, kamp ocaklarını daha da önemli bir hale getirdi. Kamp mutfağının vazgeçilmezi ateş, artık daha az kullanılmaya başlandı. Kamp ocakları, toprak zeminde ateş yakmak istemeyenler için de oldukça ideal bir ürün haline geldi.

Yanı sıra ateş yakmanın yasak olduğu ormanlarımızda da kullanmak durumunda kaldık. Kimi zaman zorunluluktan kimi zaman pratik oluşundan kimi zamanda hassasiyetlerimizden dolayı kullandığımız kamp ocakları, oldukça çeşitlendi ve gelişti. Bu ürün çeşitliliği arasında en doğrusuna ulaşmakta bir o kadar zorlaştı. Bu yüzden bu içeriğimizde oldukça kullanışlı bir ürünü incelemeye karar verdik. Orcamp çok amaçlı ocak inceleme içeriğimize alt kısımdan ulaşabilirsiniz.

Orcamp Kamp Ocağı

Orcamp Çok Amaçlı Kamp Ocağı Teknik Özellikler

  • Ebat: 405x185x415 mm
  • Ağırlık: 3,35 kg
  • Yakıt Türü: Petrol Gazı
  • Paketleme: Sökülebilir Demonte Ürün
  • Tüketim: 275 gr/h
  • Güç: 3,55kW
  • Kullanım Alanı: Kamp, Piknik, Bahçe
  • Kullanım Şekli: Kamp Ocağı & Barbekü

Fark Yaratan Detaylar: Orcamp kamp ocağının en iyi detaylarından birisi dilerseniz kamp tüpü dilerseniz de piknik tüpü ile de kullanılabiliyor olması. Firma bu anlamda ürünü kamp tüpüne bağımlı bırakmamış. Ürün ile birlikte piknik tüpü ile de bağlantı sağlayan bir aparat gönderiyor. Kamp ocağı, oldukça hafif ve kaliteli malzemeden üretilmiş ve ayrıca son derece demonte bir ürün. Bu özelliği, çok az yer kaplamasında dolayı son derece kullanışlı bir hale getirmiş. Kamp mutfağı ekipmanlarının en önemli özellikleri malzemenin hafif, portatif ve kaliteli olmasıdır. Firma bu tasarımı ile tüm kriterleri karşılamış gibi görünüyor.

Orcamp Çok Amaçlı Kamp Ocağı İncelemesi

Orcamp kamp ocağı, oldukça pratik ve hafif bir ürün olması ile öne çıkıyor. Kamp için tasarlanmış olsa da bir çok alanda kullanılabilir bir niteliğe sahip. Portatif ayakları ve diğer mekanizmaları kolaylıkla sökülüp takılabiliyor. Orcamp, ürünü hem kamp tüpü ile hem de piknik tüpü veya muadili tüp çeşitleri ile kullanılabilecek şekilde tasarlamış. Ürünü paketinde yer alan dönüştürücü sayesinde ocağı, piknik tüpüne kolaylıkla bağlayabiliyorsunuz. Ürün bu açıdan daha sürdürülebilir bir hale getirilmiş. Farklı tüp seçeneklerinde kullanılabiliyor olması kullanıcı açısından oldukça güzel bir özellik. Bu sayede maliyetli kamp kartuşlarına bağımlılık azalmış ve maliyet açısından daha doğru bir ürün kullanmış oluyoruz.

Firma, ürün ”ısıtma sistemi enerjiyi eşit şekilde dağıtan ve plakayı sıcak tutan  büyük iletken ve termal radyasyona sahiptir” Şeklindeki açıklaması ile ürünün enerji verimliliği açısından oldukça iyi bir seviyede olduğunu belirtmiş. Ürünün enerji verimliliği de gerçekten etkileyici, çift taraflı emaye ızgarası, Granit Kaplama Grill (+) Katmer Sac tavası ile, enerji verimliliğini öne çıkarmıştır.

Ürün ile birlikte, bir adet emaye kaplama tava, bir adet granit kaplama katmer saç ve ürün çantası gönderiliyor. Ocak ile birlikte gönderilen tava ve saç işinizi de oldukça kolaylaştırıyor. Bir set halinde bulunan bu ürün kamp mutfağının vazgeçilmez bir ürünü olacak gibi görünüyor. Kamp mutfağınızda pratik, dumansız ve lezzetli yemekler yapmak isteyenler için oldukça harika bir ürün.

Firma ürün özelliklerinde belirtmemiş olsa da demonte sisteminden dolayı saç ve tavayı kullanmadan tencere ve kamp çaydanlığı gibi kamp mutfağı ekipmanları bu ocakta rahatlıkla kullanabiliyor. Ürün Hem barbekü hem de kamp ocağı niteliğinde tasarlandığı için tek bir ekipman ile kampta yemek pişirme sorununuza kökten çözüm üretmiş.

Son olarak hafif malzemesi, şık tasarımı, farklı kullanım alanı ve enerji verimliği bakımından oldukça kaliteli bir ürün olan Orcamp çok amaçlı kamp ocağı, tüm kamplarınızda güvenle kullanabilir ve bir çok ihtiyacınıza karşılayabilirsiniz. Ürünün adı kamp ocağı olsa da karavan, bisiklet turları ve trekking gibi aktivitelerde kullanılabileceğini düşünüyoruz.

Kamp Ocağı Artıları

  • Düşük Ağırlık
  • Çoklu Kullanım
  • Demonte Yapısı
  • Düşük Enerji Tüketimi
  • Uygun Fiyat
  • Farklı Tüp Seçenekleri
  • Farklı Kullanım Alanları

Feragatname:Ürün fiyatları inceleme sırasındaki fiyatlardır. Ürün incelemeleri kaynaklar niteliğinde yapılır. Aldığınız ürünün sorumluluğu size aittir. Üründe oluşabilecek hatalardan ve fiyat değişikliklerinden kaynalanabilecek sorunlardan Kampbros sorumlu değildir.

İndirim Kuponları ve Güncel Haberler İçin Bültene Kaydolun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

En Yeni

İlgini Çekebilecek İçerikler
Keşfet

Makedonya’da Gezilecek Yerler ve Yaşam

Makedonya, Balkanların kendi küçük ama sahip oldukları büyük ülkesi....

Seyahat Sigortası Nedir? Ne İşe Yarar?

Seyahat sigortası hastalık, yaralanma, kazalar, uçuş veya diğer ulaşım...

Küresel Isınma Nedir? Küresel Isınmayı Nasıl Önleyebiliriz?

Küresel ısınma, insan etkinliklerinin atmosferde neden olduğu gaz yayılmaları...

Dünyanın En Büyük Gölleri

Durgun suyu ve sessizliğiyle bakan herkese ilham veren göl...