Muğla Karavan Kamp Alanları

Muğla doğası, denizi ve tarihi açıdan oldukça zengin bir seyahat lokasyonudur. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da bir çok misafir ağırlayan Muğla, Karavan kampı için de en uygun şehirlerimizden biridir. Ayrıca deniz, orman ve karavan kampı açısından da çeşitlilik barındırmaktadır. Sizlere bu içeriğimizde Karavan kampı severlerin sıkça aradığı Muğla karavan kamp alanları listesi hazırladık. Muğla karavan kamp alanları listemize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1. Aktur Çadır ve Karavan Kamp Alanı, Datça

Muğla karavan kamp alanları listemizde ilk sırada yer alan Aktur karavan kamp alanı, Datca Yarımadası’nda Akdeniz ve Ege’ye açılan bir coğrafyada yer almaktadır. Dağların arasında ağaçların altında tertemiz bir oksijen deposu olan kamp alanı, karavan kampı için vazgeçilmez bir kamp alanı tesisidir. Tamamı çam ağaçlarıyla çevrili olan tesis de bulunan karavan kampı, rahat bir konaklama imkanı sunmaktadır. Kamp alanında; Wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çamaşır yıkama alanı, ateş ve mangal kesinlikle yasak, çadır konaklama yerleri, restoran ve otopark alanı bulunmaktadır.

2. Çubucak Orman Kampı , Marmaris

Çubucak orman kampı, çam ağaçlarıyla, koylarıyla ve hisarönü’nün berrak suyuyla Türkiye’de karavan kampı için en çok tercih edilen yerlerinden biridir. Muğla’nın Marmaris ilçesinden Datça’ya devam ederken 23’üncü kilometresinde, Hisarönü Körfezinin kıyısında bulunan Çubucak karavan kamp alanı, Muğla’da bir çok seyahat lokasyonuna da yakın bir konumda yer almaktadır.
Karavanınız ile rahatlıkla konaklaya bileceğiniz, denizi ve havası ile güzel bir tatil geçireceğiniz noktalardan biridir. Muğla Karavan kamp alanında yer alan hizmetler; Wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, restoran, kafeterya, oyun alanı, basketbol-voleybol sahası, market ve çocuk parkı ve otopark alanı bulunmaktadır. Kafeterya bölümünde kablosuz internet şeklindedir.

3. Evcan Camping Karavan Parkı, Marmaris

Evcan Camping, Marmaris, Hisarönü’nde bulunan kendine ait plajı olan bir karavan kampı tesisidir. Alan okaliptüs ağaçları ve sahilde nadir görülen kırmızı kum yapısına sahiptir. Denizi berrak ve tamamen kayalıklardan uzaktır. Evcan Camping içerisinde karavanlara özel atık deşarj sistemi de barındırmaktadır. Bu olanak sayesinde siz karavan kampçıları için atık su problemi ortadan kalkmaktadır. Sizden istenilen sadece bir hortum yardımıyla gidere bağlamanızdır. Bir başka avantajı da karavanlarda bulunan seyyar tuvaletin boşaltılması için de ayrıca özel alana sahip olmasıdır. Evcan Camping, konaklamak için tercih edebileceğiniz bir tesistir. Kamp alanında; Wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, kafeterya, market ve otopark alanı bulunmaktadır.

4. Altınkum Camping Karavan Parkı, Marmaris

Altınkum camping 2012 yılından beri hizmet veren bir kamp alanı işletmesidir. Datça yarımadası ile Bozburun yarımadasının ortasında olması ile de kamp sevenlerin ilgisini çekmektedir. Deniz kıyısında yer alan Altınkum camping karavan, motokaravan ve çadırla konaklamaya imkan sağlamaktadır. Denize sıfır bir konuma sahip olan Altınkum kamp alanı, sizleri çeşitli hizmetlerle de karşılamaktadır. Kamp alanında Wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, ve otopark alanı bulunmaktadır.

5. Akyaka Orman Kampı Karavan Parkı, Akyaka

Akyaka Orman Kamp Alanı, 300 çadır ve 70 karavan kapasitesine sahiptir. Çam ağaçlarıyla kaplı kamp, sahile 150 metre, Akyaka merkeze de oldukça yakın bir mesafededir. Akyaka kamp alanında bulunan sisteme göre size verilen numaralı kartlar sayesinde alana giriş çıkış yapabilir, karavanınızla güvenli bir karavan kamp tatili yapabilirsiniz. Akyaka orman kampında ateş yakmak yasaktır. Akyaka orman kamp tesisi kalacak olduğunuz ay ve gün sayısına göre belirli bir ücrete tabidir. Kamp alanında; Wc, elektrik (uzatma kablosu bulundurmanızı tavsiye ederiz), duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çamaşır yıkama alanı, çadır konaklama yerleri ve otopark alanı bulunmaktadır.

6. Azmakbaşı Kamp Alanı Karavan Parkı, Menteşe

Azmakbaşı kamp alanı efsanelere konu olmuş Karis ve Keramos antik kentlerinin yakınlarında bulunmaktadır. Azmakbaşı camping Türkiye’nin en güzel koylarından birine sahiptir. Akbük’de gölün kenarında bulunan kamp alanı, ekolojik köy konseptini yaşatmaktadır. Sizlere oldukça güvenli, rahat bir karavan kampı alanı sunmaktadır. Karavanlar için özel bölgesi bulunan Azbakbaşı Camping’de yer sıkıntısı da çekmeden kolay bir kamp hayatı sürdürebilirsiniz. Kamp alanı içerisinde çadır kurabilir ya da bungalov evlerin de misafir olabilirsiniz. Kamp alanında Wc, elektrik, duş, mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri ve otopark alanı bulunmaktadır.

7. Elif Bade Çadır Camping, Kayaköy, Fethiye

Elif Bade Çadır Camping, Kayaköy merkezine yakın olmasından dolayı tercih edilebilir alanlar arasında yer alıyor. Fethiye’de bulunan İşletme, standart karavan kabul ediyor. Meyve bahçesinin içerisinde, kendi yetiştirdikleri ürünlerini misafirlerine ikram edip keyfinize keyif katıyor. Fethiye’de gezilecek destinasyonları oldukça yakın bölgede yer alamsı en büyük artılarından bir tanesidir. Kamp alanında,Wc, elektrik, duş, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, ve otopark alanı bulunmaktadır.

8. Flamingo Camping, Fethiye

Çalış plajının hemen yanında bulunan kamp alanı özellikle deniz tatili yapmak isteyenlerin tercih edebileceği bir tesis. Ayrıca tesis içerisinde bulunan doğa aktiviteleri gibi hizmetler ile farklı hizmetleri oldukça çeşitlilik sunan bir tesis. Kamp alanında wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, mangal, çadır konaklama yerleri, restoran, voleybol sahası, şezlong, oyun alanı ve otopark alanı bulunmaktadır.

9. Karya Beach Camping Karavan Kampı, Menteşe

Muğlar karavan kamp alanları listemizdeki bir başka işletme olan Karya Beach Camping, deniz ve orman kampını aynı anda yapmak isteyenlere farklı bir alternatif sunmaktadır. Karya beach camping, Muğa’nın Akyaka bölgesinde Gökova körfezine sınır bir noktada yer almaktadır. Deniz şeridinde bulunan kamp alanı, karavanlar içinde uygundur fakat tesiste atık su deşarj sistemi bulunmamaktadır. Kamp alanında wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, mangal, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, çadır hizmeti, restoran kamp ateşi, şezlong ve otopark alanı bulunmaktadır, restoran bölümünde de kablosuz internet imkanı bulunmaktadır. .

10. Onur Camping, Fethiye

Yanıklar plajının yanında, Çalış plajına ve Fethiye Merkeze yaklaşık 15 dakika uzaklıkta yer alan işletme, merkezi konumundan dolayı tercih edilebilir niteliktedir. İşletme de ayrıca çadır ve bungalov evleri konaklama hizmeti de sunmaktadır. İşletmede gün içerisinde manav ve unlu mamülleri gibi gıda satışı da yapılmaktadır. Tesiste karavan atık su deşarj sistemi bulunmamaktadır. Kamp alanında wc, elektrik, internet, duş, mutfak alanı, çamaşır yıkama alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, mangal alanı, hamak, salıncak, şezlong ve çocuk parkı ve otopark alanı bulunmaktadır.

11. Akçabük Kamping, Datça

El değmemiş bir koyun sahilinde dalga sesleriyle güne başlamak isterseniz Akçabük kamping doğru adres. 50 bin metre kare yeşil alanı mavi ile birleştiren Datça’nın en güzel koylarından Akçabük Koyu’nda misafirlerini ağırlıyor. Çam ağaçları ile kaplı tesis denizi ile oldukçça dikkat çeken bir konumda. Akbük konun yanı sarı, Palamutbükü gibi önemli koylara olukça yakın mesafededir. Kamp alanında Wc, elektrik, duş, mutfak alanı, buzdolabı, karavan, çadır konaklama yerleri, çadır hizmeti, restoran, market ve otopark alanı bulunmaktadır.

12. Ölüdeniz Doğa Kamp, Fethiye

Ölüdeniz doğa kamp alanı, Fethiye merkezine 26 dk uzaklıkta, orman içerisinde bulunmaktadır. Alan tamamen şehirden izole bir konumda bulunup, tamamen çam ağaçları ile kaplı gölge sıkıntısı olmayan bir işletmedir. Ayrıca tesiste karavan atık su deşarj sistemi bulunmamaktadır. Kamp alanında, Wc, elektrik, duş, mutfak alanı, buzdolabı, kafeterya ve otopark alanı bulunmaktadır. Ücretsiz çay hizmeti bulunmaktadır.

13. İasos Karavan Kamp Alanı, Milas

İasos çadır kamp alanı şehir yerleşiminden bağımsız doğal ve sağlıklı gıdalara kolay erişim sağlayabileceğiniz bir karavan kamp alanıdır. İasos karavan kamp alanı küçük bir koya sahip, zeytin ağaçları, okaliptüs, limon, portakal ve nar ağaçlarıyla dolu yemyeşil ve deniz manzarası ile etkileyici bir doğaya sahiptir. Denize yakın yerde konaklamak isteyenlerin tercih edebileceği bir konumdadır. Tesiste karavan atık su deşarj sistemi bulunmamaktadır. Kamp alanında wc, elektrik, duş, mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri ve otopark alanı bulunmaktadır.

14. Volo Camping Karavan Kampı, Bodrum

Bodrum’da bulunan Volo camping, Turgutreis’e 5, Gümüşlük’e 6 km mesafede bulunmaktadır. Merkezi bir konumda bulunan Volo camping, eski ismiyle Telmissos antik kenti yedi ismiyle Gürece antik kentin eski yol güzergahı üzerinde bulunmaktadır. Volo camping de karavan, bungalov, villa, çadır vb. birçok konaklama için uygun bir tesistir. İçerisinde bulunan havuzdan da yararlanma imkanı sunmaktadır. Tesiste karavan atık su deşarj sistemi bulunmamaktadır. Kamp alanında, wc, elektrik, internet, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri ve otopark alanı bulunmaktadır.

15. Katrancı Orman Karavan Kampı, Fethiye

Katrancı orman kampı Fethiye ilçe merkezine 16 km mesafedeki katrancı koyu ile kızlar koyunda bulunmaktadır. Kamp sezonu haziran ayında başlayıp eylül ayı sonuna kadar devam etmektedir. Kamp alanı, misafirlerine, denizin kenarında, çam ağaçları ile kaplı yapısıyla oldukça güzel doğal bir alan sunmaktadır. Yeşil ve mavinin arasında kamp yapıp dinlenmek isteyen sizler için güzel ve eğlenceli bir tesistir. Tesiste karavan atık su deşarj sistemi bulunmamaktadır. Kamp alanında wc, elektrik (uzatma kablosu bulundurmalısınız), duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, çadır hizmeti, manav, market ve otopark alanı bulunmaktadır.

16. Ilıca Camping, Datça

Datça’da bulunan kamp alanı, Okaliptüs ağaçları ile çevrili doğası, tertemiz havası ile keyfine doyamayacağınız bir tatil sunuyor. Masmavi denizinde yüzmenin keyfi de bir başka oluyor. Kamp alanı taşlık plajına yakın konumdadır. İşletme karavanlar için gri ve siyah atık su ünitesi sağlamaktadır. Tesiste karavan atık su deşarj sistemi bulunmaktadır Kamp alanında wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, restoran, kafe, bar, mangal alanı, 24 saat güvenlik ve otopark alanı bulunmaktadır. Ayrıca banka ve market gibi ihtiyacınız olabilecek genel hizmetlere de yakın konumdadır.

17. Körmen Camping Karavan Parkı, Datça

Muğla karavan kamp alanları listemizde yer alan bir başka tesis olan Körmen Camping, Datça’da bulunmaktadır. İşletme merkeze 15 dk uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca kamp alanı, Bodrum feribotlarının kalktığı Körmen limanına oldukça yakın bir mesafededir. İşletmenin denize sınırı bulunmasa da oldukça yakın mesafededir ayrıca işletme içerisinde yüzme havuzu imkanı da bulunmaktadır. Kamp alanında wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, havuz ve otopark alanı bulunmaktadır.

18.Kayaköy Han Camping, Kayaköy, Fethiye

Kayaköy Han Camping, Dünya’nın en iyi yürüyüş rotalarından biri olarak kabul edilen ve etrafı antik uygarlıkların kalıntıları ve muhteşem tabiat güzellikleriyle çevrili olan Likya Yolu üstünde yer alan Kayaköy’dedir. Ölüdeniz ve boncuklu koyuna yakın yer alan işletmede, köy evindeki ahşap odalar, çadır da misafir olabilir ya da karavanınız ile konaklayabilirsiniz. Tesiste atık deşarj sistemi bulunmamaktadır. Kamp alanında wc, elektrik, duş, mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri ve otopark alanı bulunmaktadır.

19.Zirkon Beach Camping, Fethiye

Zirkon beach camping, Fethiye’de yer alan çalış plajının hemen yanı başında bulunmaktadır. Tesiste ihtiyacınız olabilecek bir çok hizmet bulunmkatadır. Karavanlar için özel bir alana sahip olan işletme, elektrik ve su imkanını karavanların yanına kadar taşımaktadır. Kamp alanında wc, elektrik, duş, ortak kullanım mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, şezlong ve şemsiye, sahil pufları, mangal, buzdolabı, bulaşık yıkama alanı ve otopark alanı bulunmaktadır.

20.Bodrum Masali Camping


Muğla karavan kamp alanları listemizde yer alan bir diğer işletme Bodrum Masalı camping, Gümüşlük Köyü’ne yürüyüş mesafesinde, Turgutreis’e 7 km, Bodrum’a 22 km, Bodrum Havalimanı’na 56 km uzaklıktadır. Tesiste atık su deşarj sistemi bulunmamaktadır. Kamp alanında Wc, elektrik, duş, mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, çadır hizmeti ve otopark alanı bulunmaktadır.

21.Ekincik Kamping, Köyceğiz


Muğla karavan kamp alanları listemizde yer alan bir başka işletme olan ve Ekincik’te yer alan kamp alanı, denize sıfır konumdadır. Huzurlu bir ortamda deniz, kum ve Güneş keyfine bir de doğanın eşsiz güzelliğini ekleyince keyfinize doyum olmaz. Karia yolu mistik güzelliği ile Ekincik Koyu’ndan geçmektedir( Bu yolu yürümek için ayakkabılarınızı yanınıza almayı unutmayın). Kamp alanında, wc, elektrik, duş, mutfak alanı, buzdolabı, çadır konaklama yerleri, restoran, bar, trekking, yüzme, tüplü dalış, tekne turu, atölyeler ve otopark alanı bulunmaktadır.

22. Jumanji Concept, Dalyan

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde bulunan Jumanci Concept Camping, limon ağaçlarının içerisinde kurulu bungalov, kamp ve karavan tesisidir. Jumanji Concept kamp alanı, Sülüngür Gölü, İztuzu Plajı, Kargıcak Koyu gibi seyahat noktalarına oldukça yakın bir mesafeye sahiptir. Ayrıca tesis, Kaunos Antik Kent Mezarları manzarasını, konaklama alanından izleme imkanı sağlamaktadır. Dalyan bölgesine seyahat etmek isteyenler bu tesiste konaklayabilirler. Tesiste wc, elektrik, duş restoran ve otopark gibi hizmetler bulunmaktadır. Ancak karavanlara özel atık deşarj sistemi bulunmamaktadır.

İndirim Kuponları ve Güncel Haberler İçin Bültene Kaydolun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

En Yeni

İlgini Çekebilecek İçerikler
Keşfet

Makedonya’da Gezilecek Yerler ve Yaşam

Makedonya, Balkanların kendi küçük ama sahip oldukları büyük ülkesi....

Seyahat Sigortası Nedir? Ne İşe Yarar?

Seyahat sigortası hastalık, yaralanma, kazalar, uçuş veya diğer ulaşım...

Küresel Isınma Nedir? Küresel Isınmayı Nasıl Önleyebiliriz?

Küresel ısınma, insan etkinliklerinin atmosferde neden olduğu gaz yayılmaları...

Dünyanın En Büyük Gölleri

Durgun suyu ve sessizliğiyle bakan herkese ilham veren göl...